DET SIGER KUNDERNE

Carsten, Svogerslev: Jeg handler hos Seng & Bolig, fordi de ved, hvad de taler om. De går hele vejen for at finde den helt rigtige løsning, hvis man har specielle ønsker. De er virkelig kompetente. Jeg har handlet der siden tiden i Støden.

Jessie, Hvalsø: Hos Seng & Bolig får man kompetent vejledning, og de er meget, meget serviceminded. Jeg føler mig rigtig godt behandlet og får altid sød og imødekommende betjening.

Klavs, Klint: Det bedste ved Seng & Bolig er den professionelle rådgivning, hvor de hjælper én med at få afdækket ens behov og ønsker. Og så, når man har besluttet sig for, hvilken seng man ønsker, kommer de og monterer og sætter sengene op. Det er fremragende service!

Åse og Niels, Odense: Vi handler hos Seng & Bolig, fordi vi hver gang får den absolut bedste og mest engagerede rådgivning. Vi har to gange købt senge med tilbehør og oplevet den samme grad af venlighed og service i form af, at sengene blev leveret og samlet, helt klar til brug. Det er til daglig glæde, at vi fik en så god rådgivning og hjælp til at træffe det rigtige valg ved købet – vi tilbringer jo 1/3 af vort liv i sengen!

Elsebeth, Roskilde: Hvis du som kunde forventer det bedste, og gerne vil have det bedste, så henvend dig i Seng & Bolig her får du nemlig det hele på en gang. Du vil møde et handelstalent uden mage som vejleder dig i forhold til dine ønsker, set i lysets af indehaverens store erhvervserfaring, store viden, stor imødekommenhed og gode humør. Du vil møde stor respekt for dine ønsker og frem for alt, altid en rigtig god pris. Det fantastiske ved Seng & Bolig er nemlig, at her får man det hele på en gang.